Halk TV'de Nihal Bengisu Karaca rahatsızlığı...

Ahmet Hakan: CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini ve partisini rehabilite etmeye çalışıyor ama bu tiplerin rehabilitasyona gelir bir tarafları kalmamış durumda.

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Halk TV canlı yayınına yorumcu olarak katıldı. Karaca’nın programa katılmasının ardından sosyal medyada Halk TV’ye yönelik eleştiriler yükseldi.

Bu eleştirilere itiraz Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan geldi. Hakan, köşesinde bu kesimleri "Rehabilite edilemezler" şeklinde tanımladı.


Hürriyet yazarı şunları kaydetti;


"Halk TV’ye başörtülü bir tartışmacı çıkmış.

Öyle hükümet yanlısı tezleri dile getiren bir tartışmacı da değil ha!

Fakat buna rağmen Halk TV hinterlandından birtakım kişiler, “Vay efendim, nasıl çıkar” falan diye velveleye veriyorlar ortalığı.

Öyle bir tahammülsüzlük ki resmen yobazlık düzeyinde.

Farklı fikirler çıksın, birbiriyle tartışsın, o a desin, bu b desin... Yok, yok! İstemiyorlar böyle olmasını.

Kurmuşlar yankı odalarını, aykırı bir tek sese bile tahammülsüzler. Ne aykırı sesi! Kendilerine aykırı gelen tiplere bile tepkililer.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini ve partisini rehabilite etmeye çalışıyor ama bu tiplerin rehabilitasyona gelir bir tarafları kalmamış durumda."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Halk TV'de Nihal Bengisu Karaca rahatsızlığı... ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Halk TV başörtüsü nihal bengisu karaca köşe yaarları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.