Halk TV'de neler oluyor? İmamoğlu kendi medyasını kurma hedefine Küçükkaya hamlesiyle mi başladı?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Anayasa Mahkemesi’nin HDP kararını, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Selahattin Demirtaş afişinin önündeki fotoğrafını, FOX TV’den ayrılan İsmail Küçükkaya’nın sürpriz bir şekilde transferinin ardından peş peşe istifaların geldiği Halk TVde yaşananların perde arkası, muhalefet medyasında dizayn çalışmalarını ve Ekrem İmamoğlu’nun Halk TV’yi satın aldığı iddialarını tartıştı.

“SİZ 6,5 MİLYON OY ALACAKSINIZ DİYE MEMLEKETİMİZİ SATMANIZA İZİN VERMEYECEĞİZ’’

Ceyhun Bozkurt, "Sürekli ek süre durumu var, süre uzadıkça uzuyor. Türkiye'nin güvenliğinden önce hiçbir konu gelmemeli. HDP binlerce insanımızın katillerini savunuyor. Ha Hitler, ha HDP. HDP'ye saygı duyuyorsanız, Hitler'e de saygı duyun. Kılıçdaroğlu o zaman IŞİD'lilerle de barışsın, vatan düşmanlığında PKK'nın IŞİD'den farkı var mı? Şeref madalyası takacağın kişi Demirtaş değil, şehit aileleri ve Mehmetçiğimizin göğsü olmalı. Siz 6,5 milyon oy alacaksınız diye memleketimizi satmanıza izin vermeyeceğiz.

“CHP İLE PKK’NIN SİYASİ AYAĞI HDP ARASINDA BİR ANLAŞMA VAR’’

‘Apo'nun heykelini dikeceğiz' dedikleri için Kılıçdaroğlu Demirtaş'a madalya takmak istiyor. Demokrasi için değil. PKK'nın siyasi ayağıyla bir anlaşma var, çok belli. CHP yönetimini Atatürk düşmanları ele geçirmiş durumda. Ortak ittifak yapıyorlar. Vatanperverlerle, Cumhuriyetçilerle helalleşiyorlar.

‘’İMAMOĞLU’NUN KÜÇÜKKAYA’NIN TRANSFERİNİ KARŞILADIĞI İDDİASI SÖZ KONUSU’

Halk TV CHP'den çok, Abdullah Gül çizgisine dönen bir kanal haline geldi. Küçükkaya transferinden sonra izleyici kitlesi ve çalışanlar arasında taşlar yerinden oynamış. İktidar mahallesinin tabanına değil de kendi mahallesine bir mesaj içeriyor. Bir tepki ve sıkıntı var. Mahiroğlu Küçükkaya'nın transferine 'İmamoğlu para vermedi' diyemedi. İmamoğlu'nun Küçükkaya'nın transferini karşıladığı iddiası var. 13 bin dolar maaştan bahsediliyor.

‘’İMAMOĞLU HALK TV’Yİ KONTROL EDEREK GÜÇLÜ MEDYA KURMANIN ADIMLARINI ATIYOR’’

Muhalefet medyasında bir dizayn var. Yapılan operasyonda herkes bir pozisyon almaya çalışıyor. Ortak aday konusunda İmamoğlu'nun hareketliliği var. İmamoğlu Erdoğan'ın 90'lı yıllardaki hamlelerini yapmaya çalışıyor.  İmamoğlu Halk TV'yi kontrol ederek güçlü bir medyasının olmasının adımlarını attığını ve Küçükkaya operasyonu ile başladığı iddiaları var. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu aday olursa Kılıçdaroğlu'dan boşalacak genel başkanlığı hedefliyor.'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Halk TV'de neler oluyor? İmamoğlu kendi medyasını kurma hedefine Küçükkaya hamlesiyle mi başladı? ile ilgili etiketler Halk TV İsmail Küçükkaya Fox TV Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.