İstanbul Barosu Başkanı'ndan tepki çeken 'Bunak kadın' açıklaması

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu arasında geçen 'Bunak kadın' diyaloğu sosyal medyanın gündemine oturdu. Durakoğlu, Arslan'ın 'Bunak kadın denmesi hakaret sayılır mı' sorusuna 'Hayır sanmıyorum' diyerek yanıt verdi. Bu gelişme üzerine 'Bana diyorlar' diyerek sorusunu yineleyince Durakoğlu, 'Ha, o zaman sayılır'' ifadelerini kullandı.

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi isimli programda sunucu Ayşenur Arslan'ın konuğu olan İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Av. Durakoğlu, sunucu Arslan'ın birisine 'Bunak kadın' denmesinin hakaret sayılıp sayılmayacağına ilişkin sorduğu soruya 'Hayır, sanmıyorum' cevabını verdi. 

Bu ifadeler üzerine sorusunu yineleyen Arslan, ''Bana bunak kadın diyorlar'' dedi. Bu sözler üzerine İstanbul Barosu Başkanı, ''Ha o zaman hakaret sayılır, hakaret olur'' ifadelerini kullandı.

İkili arasında geçen diyaloğun tamamı ise şöyle;

Ayşenur Arslan:

- Birşey sormam lazım. "Bunak kadın" demek hakaret sayılır mı? Bunak kadın.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu:

- Yani sanmıyorum hakaret sayılabileceğini. "Bunamak" tıbbi de bir terim.

Ayşenur Arslan:

- Benden söz ediliyor da..

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu:

- Ha yani o zaman olabilir. Olur.

TEPKİLER GECİKMEDİ

Öte yandan söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayılması tepkileri de beraberinde getirdi. Kullanıcılar, ''Kişiye göre hukuk ne güzel... Bu adamın hakim olduğunu düşünsenize.'' diyerek tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

İstanbul Barosu Başkanı'ndan tepki çeken 'Bunak kadın' açıklaması ile ilgili etiketler Halk TV ayşenur arslan bunak kadın tartışma istanbul barosu Mehmet Durakoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.