Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet hakkında skandal sözler!

CHP'nin yayın organı Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet hakkında skandal ifadeler kullanıldı. Metropoll Araştırma şirketi sahibi Özer Sencar, Fatih Sultan Mehmet ile adeta dalga geçti. SuperHaber, sizler için Fatih Sultan Mehmet'in gerçekte kim olduğunu tekrar hatırlatıyor...

CHP'nin yayın organı Halk TV'de Özlem Gürses'in sunduğu programda İYİ Parti'nin tuhaf afişi tartışılırken Metropoll Araştırma şirketi sahibi Özer Sencar skandal ifadeler kullandı.

''BİR YANDA SARIKLI BİR İNSAN BİR YANDA MODERN BİR İNSAN''

Metropoll'ün sahibi Özer Sencar, İYİ Parti'nin afişi hakkında "Atatürk bir tarafta, Fatih Sultan Mehmet bir tarafta. Bir tarafta modern bir insan, bir tarafta sarıklı bir insan. Bu beş para etmez bir iştir" dedi.

ORTA ÇAĞ'IN EN ENTELLEKTÜEL VE MODERN İNSANIYDI

Genelde 'karadan gemi yürütmesi' ile bilinen ama aynı zamanda akıcı şekilde sekiz dil bilen Osmanlı sultanı Fatih Sultan Mehmet'in, İstanbul fethedildiğinde; ilk gittiği yerin 'Konstantiopolis Kütüphanesi' olduğunu unutan ve insanların kendisi yerine sadece kıyafetlerini görebilen 'yorumcuların'; Fatih'in kütüphanedeki Yunanca astronomi ve felsefe kitaplarını kendisinin bizzat Arapça'ya çevirip imparatorluğun her köşesine dağıttığından da haberleri yok. (Osmanlıca yerine Arapça'ya çevirmesinin sebebi halkın her kesiminin bilgi edinmesini sağlamaktı) 

Masada yemek yiyen ve kendi resmini yaptıran; üstelik heykellere de meraklı olan Osmanlı padişahının 'sarıklı' olarak nitelenmesi akla zarar bir yorum.

ATATÜRK'ÜN İLHAM KAYNAKLARINDANDI

Fatih'in Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilham aldığı kişilerden biri olduğu biliniyor.

Milli güç unsuru olan 'tarihimize' sözlü saldırı gerçekleştiren 'anketçi' büyük tepki topladı. 

Halk TV'de Fatih Sultan Mehmet hakkında skandal sözler! ile ilgili etiketler Halk TV özer sencar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.