Ali Erbaş'ı karalamak için yalan haberi servis ettiler

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan ve ekonomist Emin Çapa, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın tedavisinin Amerikan Hastanesi'nde yapıldığı yalanını canlı yayında dile getirdi. Ayasofya'nın açılışı nedeniyle hazımsızlığını sürdürdüğü görülen Arslan o görüntüyü unutmayacağını söyledi. Arslan, daha sonra başkentte öyle bir hastane olmadığını söyleyip kendisini yalanladı.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan ve ekonomist Emin Çapa, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın tedavisinin Ankara Amerikan Hastanesi'nde yapıldığı yönündeki yalan haberleri kitlesine aktardı.

CHP'ye yakın televizyon kanalını sunucusu Arslan, "Ali Erbaş, Ülkenin en pahalı hastanesinde. Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyor." derken Emin Çapa "Ali Erbaş, ülkenin en pahalı hastanesinde.. Şehir hastaneleri zaten boş... Bekliyorlar, kimse gitmiyor. Herkes Amerikan Hastanesi'ne gidiyor. Halkımız Amerikan Hastanesi'nde tedavi oluyor." ifadelerini kullandı.

Ali Erbaş'ı karalamak için yalan haberi servis ettiler

BİRKAÇ DAKİKA SONRA KENDİSİNİ YALANLADI

Erbaş'ın şehir hastanesi yerine lüks ve özel hastaneyi tercih ettiğini belirten Arslan, birkaç dakika sonra "Evet şimdi uyardılar. Amerikan Hastanesi'nde değilmiş, Ankara'da öyle bir hastane yokmuş" dedi.

"ARŞİVLERİMİZDE MUTENA BİR YERDE SAKLI DURUYOR"

Ayasofya'nın açılışını hala hazmedemediği görülen Arslan'ın, Erbaş'ın kılıçlı fotoğrafını ekranlara yansıtarak söylediği "Arşivlerimizde mutena bir yerde saklı duruyor" sözleri ise dikkat çekti.

Ali Erbaş'ı karalamak için yalan haberi servis ettiler ile ilgili etiketler Halk TV Ali Erbaş ayşenur arslan diyanet işleri başkanı amerikan hastanesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.