Halk TV'de tepki çeken çıkış: Dağa çıkanların aileleri aranmamalı

Halk TV canlı yayınında konuklar arasında yer alan Ayşen Şahin'in "18 yaşını doldurmuş bir kimse reşittir, dağa bile çıksa devlet ailesini aramamalı" sözleri büyük tepki çekti. Şahin'in sözlerine canlı yayına katılan kimseden bir tepki gelmemesi ise dikkat çekti.

Halk TV canlı yayınında konuk olan iletişimci yazar Ayşen Şahin'in skandal sözleri dikkat çekti. Şahin, terör örgütü PKK'ya katılanların ailelerine ulaşılarak çocuklarının teslim olması için görüşme yapılması uygulamasının "insan haklarına aykırı olduğunu" savundu.

Şahin, "18 yaşını doldurmuş bir kimse reşittir, dağa bile çıksa devlet ailesini aramamalı. Bu, devlet adına gizli bir tehdittir" dedi.

DİĞER KONUKLARDAN İTİRAZ GELMEDİ

Şahin'in sözlerine programın sunucusundan ya da diğer konuklardan bir itiraz gelmemesi ise dikkat çekti.

Ayşen Şahin'in katıldığı canlı yayında CHP'li Enis Berberoğlu da bulunuyordu.

 

Halk TV'de tepki çeken çıkış: Dağa çıkanların aileleri aranmamalı ile ilgili etiketler Halk TV canlı yayın PKK Ayşen Şahin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.