Halk TV yazarından hükümete tehdit: Seçim yapmıyorsan ülkede çok büyük olaylar çıkar

Erken seçim isteyen muhalefetin sözcülüğünü yapan Halk TV yazarı Kadri Gürsel, canlı yayında iktidara yönelik tehditkar üslupta açıklamalar yaptı. 'Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler' iddiası üzerinden hükümeti hedef alan Gürsel, "Seçim yapmıyorsan ülkede çok büyük olaylar çıkar." dedi.

Türkiye'de bir sonraki genel seçim 2023'te yapılacak ancak muhalefet parti liderleri her fırsatta erken seçim çağrısında bulunuyor. Muhalif medya da seçimlerin erkene alınması konusunda yayınlarını sürdürürken, canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Halk TV yazarı Kadri Gürsel, sözleriyle adeta iktidarı tehdit etti.

İsmail Saymaz'ın sunduğu 'Konuşmasak Olmaz' programına katılan Kadri Gürsel, muhalefet partilerinin 'Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler' iddiasından yola çıkarak hükümeti hedef aldı. Yeni Şafak'ın haberine göre; tehditkar üslubuyla dikkat çeken Gürsel, "Koltuğunuzdan indirileceksiniz. Seçim yapmıyorsan ülkede çok büyük olaylar çıkar." dedi.

Kadri Gürsel sözlerini şöyle sürdürdü "Enflasyonun götürmediği tek bir iktidar yoktur bu ülkede. Bütün iktidarlar enflasyonlar tarafından götürülmüşlerdir. Bu iktidar da ilk seçimde enflasyon artı muhalefet tarafından koltuğundan indirilecektir. Buna direnmek ise krizi daha da artıracaktır. Sen bütçeyi kendine bir rant geliri olarak kullanmaya başlamışsan, günün sonunda hele de seçim yapıyorsan gidersin. Seçim yapmıyorsan ülkede çok büyük olaylar çıkar. Dua etsinler Türkiye'de seçim var.

Halk TV yazarından hükümete tehdit: Seçim yapmıyorsan ülkede çok büyük olaylar çıkar ile ilgili etiketler Halk TV kadri gürsel erken seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.