Halk TV, kurgu görüntüleri "Hükümet destekçisi saçmaladı" diye yayınladı!

Sosyal medyada Vartolu Ozer adını kullanan PKK yanlısının, "Enerji Bakanlığı’nın ayçiçek yağı rezervi bulduğuna" yönelik kurgu videosu, Halk TV ekranlarında "hükümete destek veren vatandaş saçmaladı" şeklinde yayınlandı. Halk TV'de videosu paylaşılan ‘Vartolu Ozer’, daha önce de evlat nöbeti tutan ailelerle dalga geçmişti.

Halk TV ekranlarında Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programında, "ironi videolar" paylaşan PKK yanlısı bir sosyal medya kullanıcısının kurgu videosu, paylaşıldı.

Sosyal medyada 'Vartolu Ozer' adını kullanan şahıs, o videoda "Enerji Bakanlığı’nın ayçiçek yağı rezervi bulduğunu" söylüyor. Aşağılama amacıyla bazı ifadeler kullanıyor.

Halk TV, kurgu görüntüleri "Hükümet destekçisi saçmaladı" diye yayınladı!

HÜKÜMET DESTEKÇİSİ OLARAK GÖSTERİLDİ

Videoyu anlamayan Halk TV, görüntüleri şahısın hükümet yanlısı olduğunu söyleyerek "hükümet destekçisi vatandaş saçmaladı" şeklinde ekrana verdi.

'Vartolu Ozer', daha önce de HDP aracılığıyla PKK kamplarına götürülen çocukları için HDP binası önünde nöbet tutan ailelerle dalga geçtiği bir video paylaşmıştı.

Halk TV, kurgu görüntüleri "Hükümet destekçisi saçmaladı" diye yayınladı! ile ilgili etiketler Halk TV ayşenur arslan Vartolu Ozer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.