Halk TV, Kılıçdaroğlu'nu takmıyor mu?

CHP'ye yakın Halk TV, geçtiğimiz günlerde Can Ataklı'nın programına son vermiş, kararın Ataklı'nın son dönemde sıklıkla eleştirdiği Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde alındığı iddiaları gündeme getirilmişti. Ancak Can Ataklı bugün paylaştığı bir mesajla tartışmayı başka bir boyuta taşıdı.

Can Ataklı'nın "Yazı İşleri" programının Halk TV tarafından yayından kaldırılmasının ardından başlayan tartışmalar devam ediyor.

Kanal yönetiminin bu kararı son dönemde Ataklı'nın sürekli hedefinde olan CHP Genel Başkanı'nın talimatıyla aldığı öne sürülürken Ataklı, bugün Kemal Kılıçadaroğlu'nun kendisini telefonla aradığını açıkladı. Can Ataklı, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce aradı. Halk tv'deki işime son verilmesine çok üzüldüğünü ve bir anlam veremediğini söyledi. Gösterdiği ilgi ve dayanışma için çok teşekkür ederim. Benim için güç ve moral kaynağı oldu." dedi.

CHP liderinin Can Ataklı'nın programına son verilmesinden haberdar olmaması ve 'anlam verememesi' şaşkınlık yarattı...

Halk TV, Kılıçdaroğlu'nu takmıyor mu? ile ilgili etiketler Halk TV can ataklı Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.