Halk TV bu kez Kılıçdaroğlu'nu bile şaşırttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de programı yayından kaldırılan yapımcı Gürkan Hacır’ı telefonla aradı ve şaşkınlığını dile getirdi.

Halk TV 'Şimdiki Zaman' adlı programını yayından kaldırdı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu o gazeteciyi aradı ve şaşkınlığını dile getirdi.

Gazeteci Gürkan Hacır da Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesininin detaylarını paylaştı. Gürkan Hacır şunları kaydetti:

"Halk TV de yayınlanan Şimdiki Zaman Siyaset adlı programımızın kanal yönetimi tarafından kaldırıldığını öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce beni telefonla aradı.

Sayın Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından "Türkiye’nin en çok izlenen haber tartışma programının yayından kaldırılmasına bir anlam veremedim" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu "Sizi başka mecralarda izleyebilmeyi umuyorum" dedikten sonra ekip arkadaşlarıma ve izleyicilerimize selamlarını iletti.

Biz de Sayın Kılıçdaroğlu’nun basın özgürlüğü konusundaki bu hassasiyetine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle gün boyu mesaj telefon ve iletileriyle desteklerini esirgemeyen sevgili izleyicilerimize de sonsuz minnetlerimi sunuyorum.''

Halk TV bu kez Kılıçdaroğlu'nu bile şaşırttı ile ilgili etiketler Halk TV Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.