Halk otobüsü şoförü bir vatandaşı evire çevire dövdü!

İzmit'te bir halk otobüsü şoförü, indiği aracındaki yolcuların gözü önünde bir vatandaşı uzun süre yumrukladı. Olay yerindeki vatandaşlar hem tepki gösterdi, hem de olayı cep telefonu kameraları ile kaydetti. Görüntülerin medyada yayılmasının ardından şoför hakkında idari soruşturma başlatıldı.

İzmit'te, halk otobüsü sürücüsünün tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ VATANDAŞI DÖVDÜ

Yolcuların cep telefonu kameralarına yansıyan kavgada, araçtan inen bir yolcu ve otobüs şoförü, fiziksel kavgaya girişiyor. Görüntülerde, otobüs şoförünün, yolcuyu uzun süre yumrukladığı, bazı yolcuların ise olanlara tepki gösterdiği görülüyor.

ŞOFÖR HAKKINDA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Halk otobüsü şoförünün vatandaşa şiddet uyguladığı görüntülerin medyada yer bulması üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşımpark tarafından açıklama yapıldı. Yazılı açıklamada, sürücü hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Daha önce onlarca kez ‘hayata, insana ve canlıya’ dokunarak göğsümüzü kabartan toplu taşıma personelimiz kent halkının daha konforlu ve rahat ulaşım imkanı için yoğun bir tempoyla çalışmaktadır. Ancak çalışma arkadaşlarımızdan bir tanesi ne yazık ki üzüntü veren ve asla tasvip etmeyeceğimiz bir olaya sebebiyet vermiştir. Bugün saat 13.20 sularında Gündoğdu bölgesinde bir sürücümüzün karıştığı hadiseyi üzüntüyle tespit ettik. Asla kabul etmeyeceğimiz ve göğsümüzü çok defa kabartan sürücü arkadaşlarımızı da zan altında bırakan bu davranış için sürücü hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında ise olaya karışan sürücü soruşturma tamamlanıncaya değin görevden el çektirilmiştir. Bu kapsamda başlatılan soruşturma en kısa sürede sonuçlandırılacak ve kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. Ulaşımpark A.Ş. olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insana ve canlıya değer veren anlayışımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek isteriz. Yaşanılan bu talihsiz olaydan ötürü tüm Kocaeli halkından ve yolcularımızdan özür dileriz.'

 

Halk otobüsü şoförü bir vatandaşı evire çevire dövdü! ile ilgili etiketler İzmit Kocaeli Şoför Kavga soruşturma halk otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.