Halk otobüsü 9 araca çarpıp kaldırıma çıktı! Yaralıların olduğu kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!

Antalya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan özel halk otobüsü, 9 araca çarpıp kaldırıma çıktı. Korkunç kazada 5 kişi yaralanırken, o felaket anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Otobüs şoförü Cengiz Akıcı, polise verdiği ifadesinde, "Duraktan yolcu alıp, hareket ettim. Daha sonra otobüs aniden şahlanıp, hızlandı. Frene bastım ancak otobüs durmak bilmedi." dedi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1366 Sokak'ta sabah saatlerinde korkunç bir kaza yaşandı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait, Uncalı-Lara hattında çalışan özel halk otobüsünün şoförü Cengiz Akıcı, duraktan yolcu alıp hareket etti.

9 ARACA ÇARPIP KALDIRIMA ÇIKTI

Bu sırada Akıcı'nın kontrolünden çıkan otobüs, 9 araca çarpıp, kaldırıma çıktı.

Kazada Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Zafer Kunduz'un koruma polisi Gökhan Öztürk'ün de aralarında olduğu 5 kişi yaralandı.

Halk otobüsü 9 araca çarpıp kaldırıma çıktı! Yaralıların olduğu kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

"FRENE BASTIM ANCAK OTOBÜS DURMAK BİLMEDİ"

Otobüs şoförü Cengiz Akıcı, polise verdiği ifadesinde, "Duraktan yolcu alıp, hareket ettim. Daha sonra otobüs aniden şahlanıp, hızlandı. Frene bastım ancak otobüs durmak bilmedi. Kontağı kapattım ancak olanlar oldu. Çok üzgünüm" dedi.

Cengiz Akıcı'nın polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Halk otobüsü 9 araca çarpıp kaldırıma çıktı! Yaralıların olduğu kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

 

Halk otobüsü 9 araca çarpıp kaldırıma çıktı! Yaralıların olduğu kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Antalya Otobüs Şoför kaza halk otobüsü kaldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.