Halk Ekmek için bir zam kararı daha

İstanbul Halk Ekmek için bir zam haberi daha geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, halk ekmeğe yüzde 50 zam kararı aldı. Tam buğday ekmeğinin fiyatı 3.40'tan 5 TL'ye yükseldi.

İstanbul Halk Ekmek için bir zam kararı daha alındı. Seçim döneminde 'İstanbul'da hayatı ucuzlatacağız' vaadini veren Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) koltuğuna oturduktan sonra İstanbulluyu zamma boğdu.

BİR ZAM HABERİ DAHA GELDİ

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; göreve geldikten 2 ay sonra İstanbul Halk Ekmek'te ürün bazlı olarak yüzde 40 ila yüzde 50 arası zam yapan İBB yönetimi bir zam kararı daha aldı.

Halkın ekmeğine yüzde 50 zam daha yaptı. Buna göre tam buğday ekmeği 3.40 TL'den 5.00 TL'ye, Organik Buğday Ekmeği 4.75 TL'den 6.00 TL'ye, Organik Buğday Unu 5.50 TL'den 7.00 TL'ye, Normal ve Kepekli Ekmek ücretleri ise 0,75 TL'den 1.00 TL'ye yükseltildi.

Halk Ekmek için bir zam kararı daha ile ilgili etiketler İBB zam ekmek halk ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.