Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul Halk Ekmek fiyatına bir zam daha!

Halk Ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul halk ekmek fiyatı kaç lira oldu sorularının yanıtı haberimizde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin halk ekmek fiyatlarına 19 Eylül'den itibaren aldığı zam kararı sonrası fiyatlar da belli oldu. İşte detaylar...

Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu, İstanbul halk ekmek fiyatı kaç lira soruları vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan. İBB yönetiminin halk ekmek fiyatlarına zam kararı alması sonrası fiyatlar da netleşti.

HALK EKMEK FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; göreve geldikten 2 ay sonra İstanbul Halk Ekmek'te ürün bazlı olarak yüzde 40 ila yüzde 50 arası zam yapan İBB yönetimi bir zam kararı daha aldı.

Halkın ekmeğine yüzde 50 zam daha yaptı. Buna göre tam buğday ekmeği 3.40 TL'den 5.00 TL'ye, Organik Buğday Ekmeği 4.75 TL'den 6.00 TL'ye, Organik Buğday Unu 5.50 TL'den 7.00 TL'ye, Normal ve Kepekli Ekmek ücretleri ise 0,75 TL'den 1.00 TL'ye yükseltildi.

 

Halk ekmek fiyatı ne kadar oldu? İstanbul Halk Ekmek fiyatına bir zam daha! ile ilgili etiketler İBB halk ekmek fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.