"Halk denizden uzak mı duracaktı?"

Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip plajları dolduran vatandaşların fotoğrafları üzerinden 'yeni tedbir' çağrışımı yapılan haberlere sosyal medyadan tepki gösterdi. "Haberciler yeni tedbirlerin gelmesini isteyen özel bir network'e dönüştüler..." diyen Babaoğlu, bu haberler sayesinde sade vatandaşa karşı öfke birikimi oluşturulduğunu belirtip, "Ne bekleniyordu yani?.. bayramda sadece seçkin yazlıkçılar denize girecek ama halk denizden uzak mı duracaktı?.." dedi.

Bugün ajanslardan bazı plaj görüntüleri geçildi.

Hınca hınç dolu plaj görüntüleri eşliğinde koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı vurgusunun işlendiği haberlere Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan tepki geldi. 

Babaoğlu, bir dizi tweet atarak bu haberleri eleştirdi. İşte Babaoğlu'nun sade vatandaşı hedef gösteren haberlere verdiği tepki:

"Haberciler yeni tedbirlerin gelmesini isteyen özel bir network'e dönüştüler... Bodrum'u, Çeşme'yi geçtik, nerede sahil varsa, oradan denize akın edenlerin görüntüleri aktarılıyor... bu görüntüler yoluyla sade vatandaşa karşı öfke birikimine yol açılıyor.. doğru değil bunlar...

Ne bekleniyordu yani?.. bayramda sadece seçkin yazlıkçılar denize girecek ama halk denizden uzak mı duracaktı?.."

Babaoğlu, Sade Kahve adlı kullanıcının paylaştığı "Hocam Antalya bomboş.. Algı için hep aynı fotoğraf kullanılmış. Nerede ne zaman çekildiği belli değil." mesajı da hesabından örnek olarak takipçilerine sundu. 

"Halk denizden uzak mı duracaktı?"

"Halk denizden uzak mı duracaktı?" ile ilgili etiketler Plaj Halk vatandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.