Halit Özgür Sarı diziye veda etti! Kardeşlerim Kadir duygusal mesajıyla sevenlerine seslendi!

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisine vedası hayranlarını yasa boğdu. Dizinin 20 Kasım Cumartesi yayınlanan 29. bölümünde bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kadir karakterini başarıyla oynayan Halit Özgür Sarı diziye veda ettiğini bu sözlerle açıkladı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan ve Damla İkizoğlu gibi oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Kardeşlerim geceye damga vurdu. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin dramatik hikayesini konu alan dizi geçtiğimiz sezon başlayan ekran yolculuğuna son sürat devam ediyor. Dizide oyuncu Halit Özgür Sarı'nın oynadığı Kadir karakterinin ölümü izleyenleri hüsranla tanıştırdı. Sevilen oyuncu Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisine veda ederken yaptığı paylaşım olay oldu.

Kardeşlerim 29. bölüm ile haftaya damga vurdu. Kadir karakterinin ölümü sonrası etkileşim rekorları kıran dizi ayrılık haberleri ile de sarsıldı. Dizide Melisa'yı oynayan güzel oyuncu Damla İkizoğlu diziye veda etti. Öte yandan Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılışı izleyenler için bir yıkım oldu.

Kardeşlerim Kadir öldü mü, ölüyor mu? Halit Özgür Sarı Kardeşlerim  dizisinden ayrıldı mı, çıktı mı? Diziden

Sosyal medyada Halit Özgür Sarı için birbirinden acıklı paylaşımlar yapıldı. Bu mesajlara sessiz kalmayan oyuncu, attığı bir tweetle sevenlerine seslendi.

Paylaştığı mesajında,"Attığınız o güzel mesajları aldım kalbimin en güzel yerine koydum.İyi ki siz! Hoşçakal abilerin abisi uçtuğun yerde huzurla uyu 🕊 Asla unutmayacağım,ASLA" diyen oyuncuya binlerce beğeni geldi.

Kardeşlerim Dizisi Kadir Kimdir? (Halit Özgür Sarı) › Dizi Oyuncu

İşte o paylaşım

Halit Özgür Sarı diziye veda etti! Kardeşlerim Kadir duygusal mesajıyla sevenlerine seslendi! ile ilgili etiketler ATV halit özgür sarı kardeşlerim kardeşlerim kadir halit özgür sarı neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.