Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç, Orhan Gencebay'a sitem etti

Spor basınının 97 yaşında vefat eden duayenlerinden Halit Kıvanç, dün Zincirlikuyu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç, çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenaze töreniyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ümit Kıvanç, cenaze törenine katılan usta sanatçı Orhan Gencebay'a sitem etti. Kıvanç, bazı kişilerin cenaze töreninde sadece en önde saf tutup kendilerine başsağlığı dilemeden gittiklerini söyledi.

Spor basınının duayenlerinden Halit Kıvanç dün yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.97 yaşında hayatını kaybeden Halit Kıvanç ilk tören Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde tören düzenlendi. Törenin ardından Kıvanç'ın naaşı Zincirlikuyu Camii'ne getirildi. Kıvanç'ın naaşı öğle namazı müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç'tan Orhan Gencebay'a cenaze tepkisi


CENAZE TÖRENİNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un yanı sıra Müjdat Gezen, Uğur Dündar, Haldun Dormen, Erol Evgin, Demet Akbağ, Selim Soydan, Orhan Gencebay, Fatih Altaylı, Ali Kırca gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç'tan Orhan Gencebay'a cenaze tepkisi

''ÖNDE SAF TUTUP GİTTİLER''

Cenaze töreniyle ilgili Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Ümit Kıvanç'ın oğlu Halit Kıvanç, cenaze törenine katılan Orhan Gencebay'a sitem etti.

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç'tan Orhan Gencebay'a cenaze tepkisi

Ümit Kıvanç, Twitter hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımında "Babamın cenazesine gelip görüntü veren bazı ünlü veya yetkili kimseler, anneme ve bana başsağlığı dilemediler. Önde saf tutup gözüktüler gittiler. Orhan Gencebay bunlardan biri mesela. Bazılarının varlığını sonradan öğrendik! Yahu ne ayıp!" diyerek sitemde bulundu.

ümit kıvanç 

 

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç, Orhan Gencebay'a sitem etti ile ilgili etiketler Ümit Kıvanç Orhan Gencebay Halit Kıvanç cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.