Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Evinde Günler Geçmiyor! Çünkü Mutlu Sona Az Kaldı! Leyle Bebek Geliyor

Yıllardan beri oyunculukları ve ün salmış dizilerden bildiğimiz ve tanıdığımız oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin evinde günler geçmek bilmiyor.

Yıllardan beri oyunculukları ve ün salmış dizilerden bildiğimiz ve tanıdığımız oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin evinde günler geçmek bilmiyor. 

Üçüncü bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan çift, o heyecanlı anın bekleyişi içerisinde.  

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Evinde Günler Geçmiyor! Çünkü Mutlu Sona Az Kaldı! Leyle Bebek Geliyor

Bebek Yolda! 

Ünlü çiftimiz, 2009 senesinde evlenip mutlu yuvalarını kurmuşlardı. Han ve Ali isminde iki tatlı çocuklarından sonra 3. çocukları için gün sayan çiftimizin bu kez kız çocukları olacağı haberi de hayranları için de ayrı bir mutluluk oldu.  

İsmi: Leyla

Öte yandan bu tatlı çiftimiz, dört gözle bekledikleri kız çocuklarının isminin Leyla olacağı haberini de verdi. Bergüzar Korel, hamilelik sürecini hayranlarıyla sosyal medya platformlarında sıkça paylaşıyor. Paylaşımları arasında 30. Haftayı doldurduğu haberi de yer alıyor. Eşi Halit Ergenç ile çekinmiş oldukları bir fotoğrafın altına ‘Yine, yeniden; 30 haftayı devirdik be ortak!’ açıklamasını da yazarak heyecanlarını dile getirmiş oldu. Bu paylaşımı oldukça güzel tepkiler aldı ve sevenleri tarafından yine binlerce yorum ve beğeni gördü.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Evinde Günler Geçmiyor! Çünkü Mutlu Sona Az Kaldı! Leyle Bebek Geliyor - Resim : 2

En Duygusal Doğumgünü Mesajı

Bütün bunların yanında geçtiğimiz gün doğum gününü kutlayan Bergüzar Korelin yaş gününü, arkadaşı ve ünlü oyuncu Beyza Şekerci, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla kutlamış oldu.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Evinde Günler Geçmiyor! Çünkü Mutlu Sona Az Kaldı! Leyle Bebek Geliyor - Resim : 3

Şekerci, arkadaşının doğum günü için paylaştığı fotoğrafın altına: ‘’Tam da bu fotoğraftaki gibi bir biz. Aklıma düştüğü an telefonun ucunda biten, kaygımı kendi kaygısı yapıp anında çözüme koşan, herkese, hepimize yetecek gücü olan, kahkahamı da gözyaşımı da yanında en rahat yaşadığım, konservatuvarda Bergüzar ablam, sonrasında canım Bergüzüm oldun. Kalbinin güzelliği, hep aynı heyecanla coşkuyla attığı çok güzel, özel yaşların olsun. Seni çok seviyorum güzel yüreklim.’ notunu düşerek tüm sevenlerine duygusal anlar yaşattı. 

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in Evinde Günler Geçmiyor! Çünkü Mutlu Sona Az Kaldı! Leyle Bebek Geliyor ile ilgili etiketler Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.