Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor?

Youtuber Danla Bilic'in, ünlü bir şarkıcı ile bir sosyal medya fenomenini aşk yaşadığını iddia etmişti. Söz konusu ikilinin Ziynet Sali ve Halil Söyletmez olduğu da iddia edildi. Magazin gündemini meşgul eden haberlerin ardından Söyletmez'den açıklama geldi. Peki Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Olayın iç yüzünü merak edenler için ayrıntıları haberimizde topladık.

Geçtiğimiz günlerde Youtube fenomeni Danla Bilic, ünlü bir şarkıcının bir sosyal medya fenomeni ile aşk yaşadığını dile getirmiş, bu isimlerin ise Ziynet Sali ve Halil Söyletmez olduğu iddia edilmişti. Halil Söyletmez bu iddialara yanıt vermekte gecikmedi. Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? Magazin ve sosyal medya gündemine düşen konunun ayrıntıları haberimizde...

Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor?

HALİL SÖYLETMEZ, ZİYNET SALİ İLE AŞK MI YAŞIYOR?
Vine videoları ile ünlenip daha sonra Cumali Ceber filmiyle sinemaya atılan oyuncu Halil Söyletmez'in, şarkıcı Ziynet Sali ile (43) aşk yaşadığı iddia edildi. Posta'daki habere göre; bu iddiaların ortaya çıkmasının sebebi ise Danla Bilic'in youtube kanalında "Ünlü bir şarkıcımız ile bir sosyal medya fenomeni aşk yaşıyor" sözleriydi.

Aşk dedikodusu sosyal medyaya bomba gibi düşerken Halil Söyletmez Instagram hesabından haberleri yalanladı. Söyletmez, mesajında, "Arkadaşlar, malum haber yalan. Evliliğe doğru giden düzenli bir ilişkim var. (Hepiniz biliyorsunuz) Belli ki birilerinin canı sıkılmış. İyi eğlenceler" dedi.

Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

HALİL SÖYLETMEZ KİMDİR?
Sosyal medya hesapları ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Halil Söyletmez Snapchat, İnstagram, Youtube ve Vine videoları ile tanınmıştır. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayan Halil Söyletmez bu videolarının ardından sinema dünyasına adım atmıştır.

Cumali Ceber isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkan Halil Söyletmez aslen Adana’lıdır ve Adana’da dünyaya gelmiştir.

Vine ile 2013 yılında tanışmış ve yurt dışında kullanıldığını denemek istediğini belirtmiştir. Böylelikle ülkemizde ilk Vine kullanıcıları arasına ismini yazdırmıştır. Halil Söyletmez Lise mezunudur ve üniversiteyi hiç düşünmediğini belirtmiştir. Bir süre Beyaz Show programında 1 sezon Vine köşesi yapmıştır.

Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 3

ZİYNET SALİ KİMDİR?
1975 yılında KKTC'de doğmuştur. Uzun yıllar ailesi ile Londra'da yaşamıştır. Küçük yaşta gittiği Manchester'de altı yaşına kadar kalmış, 1981 yılında döndüğü Kıbrıs Türk Federe Devleti'nde ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Çocukluğundan beri ilgi duyduğu müzik çalışmalarına ilk adımı lise eğitimi sırasında Kıbrıs Türk Federe Devleti Kültür Bakanlığı Klasik Türk müziği korosunda görev alarak atmıştır.

1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünü kazanarak İstanbul'a gelmiş ve 1999 yılında konservatuvardan dördüncülükle mezun olmuştur. Konservatuvar yıllarında birçok müzikhol ve eğlence yerlerinde sahne almış, bu sıralarda bir arkadaşı aracılığı ile zamanın popüler müzik yapım şirketi Dost Müzik'te çalışmalarda bulunmuştur. İsmini bir Yunanca şarkıdan alan "BA-BA" albümü müzik sektöründeki ilk denemesi olmuştur. Sonraki üç yılda iyi bir Yunanca repertuvara sahip olmuştur. Bu arada Yunancasını da geliştirmiştir. Bir süre sahne çalışmalarına ağırlık verdikten sonra iki dilde "Amman Kuzum" albümünü piyasaya çıkarmıştır. Ayrıca "Zordur Oğlum" isimli şarkısı ile "Eurodance 2007" isimli yarışmada Avrupa birincisi olmuştur. (Bu albüm piyasaya çıktıktan 15 ay sonra Chiculata şarkısı ilave edilerek yenilenmiş ve "Amman Kuzum+1 Chiculata" olarak düzenlenmiştir.) 2006 yılı Mayıs ayında üçüncü albümü "Mor Yıllar" piyasaya sürülmüştür ve bu albümle grafiğini yükseltmiştir.

Ziynet Sali, 2008 yılının sonlarına doğru "Herkes Evine"yi piyasaya sürmüştür. Sezen Aksu, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarının yer aldığı Sali'nin albümü çıktığı andan itibaren büyük ilgi toplamıştır. Çıkış parçası, aynı zamanda albümle aynı ismi taşıyan parça büyük bir başarı yakalayarak Türkiye Billboard listelerinde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Sali'nin bu başarısının altında; Hande Yener, Gülben Ergen, Demet Akalın, İzel gibi isimlerin şarkılarının tadında şarkılar okuduğu ve İzel'in eski aranjörü Sinan Akçıl'la çalışması gerekçe olarak gösterildi.

Diskografi
Ba-Ba (2001)
Amman Kuzum (2004)
Mor Yıllar (2006)
Herkes Evine (2008)
Rüya (2009)
Bizde Böyle (Ağustos 2009)
Bize Yeter (2010)
Sonsuz Ol (2012)
Remix (Ağustos 2012)
Gelemiyorum Yanın (2013)
Bugün Adım Leyla (2014)
No 6 (2015)
Çikolata (Ocak 2017)

Filmografi
2007: Son Osmanlı Yandım Ali
2008: Çılgın Dersane Kampta
2014: Arkadaşım Hoşgeldin

Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 4


DANLA BİLİC KİMDİR?
Asıl adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994'te doğdu. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürüyor.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile milyonlarca kişiye ulaşsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti. Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen oldu. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu.

Halil Söyletmez kimdir? Ziynet Sali ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Ziynet Sali halil söyletmez kimdir aşk mı yaşıyorlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.