Halil Söyletmez kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Nereli?

Halil Söyletmez kimdir? Yakın zamanda burun estetiği yaptıran fakat burnunun ucunun düştüğü gerekçesiyle yeniden bıçak altına yatması gereken Halil Söyletmez hakkında ortaya atılan doktoru tehdit ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaları yalanlayan Halil Söyletmez'i tanımayanlar, ünlü ismi mercek altına aldı. Peki Halil Söyletmez kimdir? Kaç yaşında? Halil Söyletmez ne iş yapıyor? Nereli? Halil Söyletmez'in burnu mu düştü? İşte tüm ayrıntılar...

Halil Söyletmez kimdir? Vine uygulamasının popüler olduğu dönemde çektiği videolarla milyonlarca takipçi kazanan, ardından bir de film çeken Halil Söyletmez hakkında 'tehdit' iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialara yanıt veren ve yalanlayan Halil Söyletmez son dönemde gündemden düşmüyor. Peki Halil Söyletmez kimdir? Kaç yaşında? Halil Söyletmez ne iş yapıyor? Nereli? Halil Söyletmez'in burnu mu düştü? İşte detaylar...

Halil Söyletmez kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Nereli?

HALİL SÖYLETMEZ DOKTORUNU TEHDİT Mİ ETTİ?

Halil Söyletmez, estetik operasyon yaptırdığı doktoru tehdit ettiği haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Geçirdiği ameliyattan sonra maddi ve manevi kayıp yaşadığını belirten Söyletmez, "2018 yılında Ağustos ayında bir burun estetiği operasyonu geçirdim. Birkaç ay sonra burun ucumun düştüğünü fark ettim ve doktora mesaj attım. O da ofisine çağırdı. Yapılan kontrolde burun ucumun düştüğünü belirterek yeni bir operasyonun 6 aydan önce yapılamayacağını söyledi. Bekleyeceğimi söyleyerek durumu kabul ettim. Bu durumu merak eden takipçilerimle paylaşırken kendisi ve asistanlarından mesaj aldım operasyonu erkene çekmeye yönelik. Daha önce 6 aydan önce yapamayacağı söylediği operasyonu birkaç hafta sonrasına çekmek istemesinden işkillendik. Doktor doktor gezmeye başladım. Her biri de yeni operasyonun 6 aydan önce olamayacağını söyledi. Ancak karşı taraf komplo kuruyormuşuz gibi konuyu farklı bir tarafa sürüklemeye başladılar. Daha önce hocayla çektiğim videoları kaldırmamı istediler. Ben de görüntüleri kaldıramayacağımı, kaldırırsam maddi zarara uğrayacağımı, burnumla alakalı problem yaşadığımı, nefes alamadığımı belirttim kendisine. Bu süreç beni çok yordu, kilo kaybı yaşadım" ifadelerini kullandı.

'BÜYÜK BİR ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM'

Tehdit iddialarının asılsız olduğunu vurgulayan Söyletmez, "Ben burun ucumun düşmesinden sonra doktordan kendi dosyamı talep ettim. Bunu yazılı olarak talep ettim. Doktorda bu istediğimi reddederek kendisi ölümle tehdit etmişim gibi suçlamalarda bulundu. Bu sebeple aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı verdiler. Bu oldukça komik bir durum. Hiçbir şekilde kendisini tehdit etmedim, ofisini basmadım. Mağduriyetim devam ediyor. Biz de kendisine karşı dava açacağız. Benden izin almadığı dediği videoların hepsi izinle paylaşıldı. Ben hukukun üstünlüğüne inanan biri olarak yargı yoluyla hesaplaşmak istiyorum. Sürecin en başından beri doktor hakkında en ufak bir zedeleyici ya da kötüleyici hiçbir paylaşımım olmamıştır. Şaşkınlık içerisindeyiz" diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Çıkan haberlerin çarpıtıldığını savunan Avukat Beybin Somuk ise, "Böyle bir durum mümkün değil. Karşı tarafla olan konuşmalar ve görüşmeler yazılı vaziyettedir. Bu yazışmalara baktığınızda müvekkilim ısrarla bu işin hukuk çerçevesinde çözülmesi yönünde mesajlar atmıştır. Göz önünde olan bir fenomenin çat kapı giderek birinin ofisine dalarak ölümle tehdit etmesi mümkün değildir. Tamamen çarpıtmadan ibarettir’’ şeklinde konuştu.

HALİL SÖYLETMEZ KİMDİR?

Halil Söyletmez bir döneme damga vuran Vine adlı uygulamada çektiği videolar ile adından sıkça söz ettirmiş ve bir anda popülerliğini arttırmıştır. Vine'a olan ilginin azalmasının ardından Youtube'da çektiği videolar ile adından söz ettirmeye devam eden Halil Söyletmez, popülerliğini çektiği Cumali Ceber adlı filmlerle taçlandırdı.

Adana'da dünyaya gelen Halil Söyletmez, 1,63 cm boyundadır. Halil Söyletmez'in popülerliği 2013 yılında Vine adlı uygulamada çektiği video paylaşımları ile başlamıştır. Tanınmaya başladıktan sonra diğer sosyal medya uygulamalarında da etkisini sürdürmeye devam etmiştir.

Son olarak çektiği Cumali Ceber filmleri ile adından sıkça söz ettiren Halil Söyletmez, Youtube kanalında çektiği videolar ve aldıüğı bağışlar ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.

Cumali Ceber isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkan Halil Söyletmez aslen Adana'lıdır ve Adana'da dünyaya gelmiştir. Lise mezunudur. Üniversiteyi bitirmeyi hiç düşünmeyerek liseden sonra iş hayatına adım atmıştır.

Halil Söyletmez'in popülerlik serüveni, ilk kez 2013 yılında, henüz yurt dışında kullanılmakta olan Vine uygulamasını denemesiyle başlamıştır. Kullanıcılarına 6 saniyelik kısa videolar paylaşma imkanı sağlayan Vine uygulamasıyla çektiği amatör videolarında, “Kolpaçino” filminden aldığı bir replikle birlikte tepkisi ve kameraya vurmalarıyla dikkat çekmiştir. Tanınmaya başlayınca; snapchat, twitter ve instagram paylaşımlarıyla yoluna devam etmiştir. Sonrasında, açtığı Youtube kanalı ile kariyerini yükseltmiş ve Halil Söyletmez adına Facebook üzerinde birçok fan sayfası açılmıştır. 1 milyondan fazla takipçisi olan yetenekli vine fenomeni; bir dönem, ünlü isim ve markalara sosyal medya uzmanı olarak hizmet vermiştir. Açtığı bir younow yayınında, 6000 TL bağış toplayarak rekor kırmıştır.

Vine ile 2013 yılında tanışmış ve yurt dışında kullanıldığını denemek istediğini belirtmiştir. Böylelikle ülkemizde ilk Vine kullanıcıları arasına ismini yazdırmıştır. Halil Söyletmez Lise mezunudur ve üniversiteyi hiç düşünmediğini belirtmiştir.

Bir süre Beyaz Show programında 1 sezon Vine köşesi yapmıştır. İlerleyen dönemlerde sinema ve tv programları ile ekranların karşısında yer almayı planlamaktadır.

Halil Söyletmez kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.