Halil Sezai'ye büyük şok! Takipçilerini uyardı...

Geçtiğimiz yıl komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ve 43 günün ardından tahliye edilen şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu'na büyük şok! Instagram hesabı hackerların hedefi oldu...

Yaklaşık 1.5 ay tutuklu kalan ve yaşadığı zor günleri atlatmaya çalışan 41 yaşındaki şarkıcı Halil Sezai büyük bir şok yaşadı. Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin Instagram hesabı çalındı.

'İsyan' şarkısı ve başrolünde yer aldığı 'İncir Reçeli' filmiyle adından söz ettiren Halil Sezai, ünlü isimlerinin sosyal medya hesaplarını ele geçiren hackerların hedefindeki kişi oldu. Sezai, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile 132 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının çalındığını açıkladı.

"ABUK SUBUK BİR ŞEYLER OLURSA BEN DEĞİLİM"

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı;

"Instagram hesabım çalınmış. Olur da abuk subuk bir şeyler olursa ben değilim. Bu arada vallahi helal olsun, o kadar korumalı morumalı hesabı nasıl patlattınız? Yeminle çok yetenekli çocuklarımız var"


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Öte yandan Halil Sezai, komşusunu darbettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, sosyal medya üzerinden fotoğraflarını yayınlayarak şahsına ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

"AĞIR HAKARETE MARUZ KALIYORUM"

Dilekçede fotoğrafın üzerine yorum yapan kişilerin ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade eden şarkıcı, Facebook üzerinden paylaşılan fotoğraflarıyla kamuoyuna rencide edildiğini belirtti ve sorumlularının cezalandırılmasını talep etmişti.


Halil Sezai'ye büyük şok! Takipçilerini uyardı... ile ilgili etiketler Halil Sezai Instagram Sosyal Medya hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.