'Uyuyamıyorum, babamın çığlıklarıyla uyanıyorum'

Şarkıcı Halil Sezai tarafından darbedilen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in oğlu Mesih Meriç konuyla ilgili konuştu. Olay sonrası uyuyamadığını belirten Meriç, "Babamın çığlıklarıyla uyanıyorum. Adalet yerini bulacak buna inanıyoruz. Avukatımız gelecek, gerekli delilleri ilk gün verdik" ifadesini kullandı.

Tuzla'da kiraladığı villada çekim yaparken, yan villasında yaşayan 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'le tartışan şarkıcı Halil Sezai, tartışmanın büyümesi üzerine Meriç'i darbetti.

Olayın ardından Meriç'in oğlu Mesih Meriç psikolojik olarak çok etkilendiklerini belirterek şunları söyledi:

"Psikolojik olarak çok yorulduk. İnşallah hiç kimsenin başına gelmez. İnsanlar hata yapabilir ama bu tekrarlanan bir hata. Temmuz ayında da benzer bir şikayetimiz olmuştu. Bu sefer ki hiçbirimizin inanamadığı bir şey. Ben hala uyuyamıyorum. Babamın çığlıklarıyla uyanıyorum. Adalet yerini bulacak buna inanıyoruz. Avukatımız gelecek, gerekli delilleri ilk gün verdik. Karşı taraf çıksın konuşsun, istediğini yapsın. Görüntüler var."

‘BAŞIMIZA BİR ŞEY Mİ GELECEK DİYE ENDİŞELENİYORUZ’

Halil Sezai'ye ait yeni görüntülere ilişkin konuşan Meriç, "Eve girdiği odunla oradaki aynayı kırmaya çalışıyor. Ayna kırılmıyor ve devam ediyor. Hepimizin başında ciddi şeyler geçti. Babamın yaşadığına şükrediyorum. Bu adam sokakta dolaşıyor. Uyuyamıyoruz, akşam birisi mi girecek eve başımıza bir şey mi gelecek diye endişeleniyoruz. Sabah 08.30'da 67 yaşında bir insanın evine girip nasıl böyle şeyler yapılabilir. Nasıl bir mantıktır" dedi.

DHA

 

'Uyuyamıyorum, babamın çığlıklarıyla uyanıyorum' ile ilgili etiketler Tuzla Darp Halil Sezai Hüseyin Meriç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.