Halil Sezai'den deprem sonrası kan bağışı çağrısı

Şarkıcı Halil Sezai, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı üzerine Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı üzerine vatandaşlar, soluğu kan bağışı merkezlerinde aldı. Depremin ardından Türk Kızılayının kan bağışı çağrısına kayıtsız kalmayan Halil Sezai de kan bağışında bulundu.

Sosyal medya hesabından kan vermeye gittiğini duyuran Sezai, ''Biz kan vermeye gidiyoruz. Bir süre sonra en çok 'kan'a ihtiyaç olacak. Lütfen kan verin.'' ifadelerini kullanarak takipçilerini kan vermeye davet etti.

halil sezai

DEPREM BÖLGESİ İÇİN 'KAN BAĞIŞI' ÇAĞRISI

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, bölgeye ilk etap sevkiyat için ulusal kan stoklarının mevcut olduğunu ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için, vatandaşları tüm Türkiye'de kan bağışına davet etti.

Kınık, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası kan stoklarına ilişkin açıklamada bulundu.

Kınık, açıklamasında, "Deprem bölgesine ilave kan ve kan ürünleri sevkiyatı yapıyoruz. Bölge Kan Bankalarımızda ilk etap sevkiyat için Ulusal Kan Stoklarımız mevcuttur ancak ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için vatandaşlarımızı gün içinde tüm Türkiye’de kan bağışına davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Halil Sezai'den deprem sonrası kan bağışı çağrısı ile ilgili etiketler deprem Halil Sezai Kahramanmaraş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.