'Kalbim tıkalıydı, yerdeyken bile vurdu'

Şarkıcı Halil Sezai'nin acımadan dövdüğü 67 yaşındaki Hüseyin Meriç saldırı anını anlattı. Kalbinin tıkalı olduğunu ve o sırada yere oturmaya çalıştığını belirten Meriç, "Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" dedi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde film çekimi yapan sanatçı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç ile tartışma yaşadı. Sezai'nin tartışma sırasında darp ettiği Meriç, yaşananları Star TV'de anlattı.

"Kalbim tıkalıydı, yere oturmaya çalıştım. Otururken bile tekme tokatla vuruyordu" diyen Meriç, darp edildiği sırada Kelime-i Şehadet getirdiğini belirtti ve "O sırada 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü" ifadesini kullandı.

'Kalbim tıkalıydı, yerdeyken bile vurdu'

HER ŞEY KAMERADA

Öte yandan Halil Sezai'nin gözaltına alındığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Halil Sezai ve beraberindekilerin tartıştıkları kişiye vurdukları görülüyor.

 

'Kalbim tıkalıydı, yerdeyken bile vurdu' ile ilgili etiketler Tuzla Darp Halil Sezai video
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.