Halil Sezai tutuklandı mı? Neden kavga etti?

Halil Sezai tutuklandı mı? 65 yaşındaki yaşlı adamı darp eden Halil Sezai, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayına getirildi. Peki, Halil Sezai neden kavga etti? İşte Halil Sezai dayak videosu…

Halil Sezai, İstanbul’un Tuzla ilçesinde 65 yaşındaki komşusuyla yaşadığı husumet yüzünden yaşlı adama kötü bir dayak attıktan sonra görüntüler sosyal medyaya düşmüştü. Halktan olduğu kadar ünlü isimlerden de Halil Sezai’ye büyük tepkiler gelirken Kartal'daki Adalet Sarayı'na polis eşliğinde ifade vermeye geldi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde 65 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i feci şekilde döverek dayak atan Halil Sezai’ye tepkiler dinmiyor. Tanınan isim olay sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek ifade verdi. Halil Sezai’nin Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntüler, gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde Halil Sezai’nin sağ kolunun alçıda olduğu da gözlemlendi.

HALİL SEZAİ TUTUKLANDI MI?

Ünlü şarkıcı, komşusuna şiddet uygulaması hakkında yaptığı açıklamada, "Beni bilen bilir aşırı sabırlı ve sakin bir insanımdır ama bu raddeye gelmenin de bir süreci var. Benim yaptığım şey de hayvanlık buna söyleyecek bir lafım yok. Üzgün müyüm? Hem de çok" ifadelerini kullanmıştı.

 

Halil Sezai tutuklandı mı? Neden kavga etti? ile ilgili etiketler Halil Sezai Hüseyin Meriç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.