Halil Sezai tutuklandı

67 yaşındaki komşusunu feci şekilde döven ve güvenlik kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından kamuoyunun büyük tepkisini çeken Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında karar verildi. Adliyeye getirilerek savcılık sorgusu tamamlanan ünlü şarkıcı tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Halil Sezai'nin silahla kasten yaralama suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Hakimlik, olayın oluş şekli ve mevcut delil durumu, dosya kapsamındaki suç vasfının şüpheli lehine değişme ihtimalini dikkate alarak, şüphelinin "silahla tehdit" suçundan tutuklama talebini reddetti.

 NELER YAŞANMIŞTI?

Tuzla'da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Halil Sezai ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı. Meriç'in şikayeti üzerine Halil Sezai, Kadıköy'deki evinde gözaltına alınmış ve ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Ancak daha sonra dayak olayının görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye kaydedilen olayda Halil Sezai'nin komşusu olan yaşlı adamı ağır şekilde darbettiği ortaya çıktı.

Söz konusu görüntüler adeta infiale neden oldu. Sanat camiası ve siyasiler ile sosyal medya üzerinden vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdi.

 

Tüm bu yaşananların ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatını vermişti.

 

Halil Sezai tutuklandı ile ilgili etiketler Halil Sezai dayak tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.