Halil Sezai kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

67 yaşındaki yaşlı adam Hüseyin Meriç’i döven Halil Sezai’nin tekrardan savcılık tarafından ifadeye çağırıldığı belirtildi. Peki, Halil Sezai kimdir? Halil Sezai kaç yaşında, nereli? Evli mi? Detaylar haberimizde…

67 yaşındaki yaşlı adam Hüseyin Meriç’i döven Halil Sezai’nin tekrardan savcılık tarafından ifadeye çağırıldığı belirtildi. Peki, Halil Sezai kimdir? Halil Sezai tutuklandı mı? Detaylar haberimizde…

Tuzla'da 67 yaşındaki yaşlı adamı tekme tokat döven Halil Sezai'nin karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakılmasına sosyal medyadan büyük tepkiler gelmişti. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması üzerine savcılık hemen harekete geçti.

HALİL SEZAİ TUTUKLANDI MI?

Halil Sezai, yaşanan olayla ilgili savcılığa çağrıldı. Halil Sezai yaşananların ardından kamuoyundan özür dilemişti.

HALİL SEZAİ KİMDİR?

Halil Sezai Paracıkoğlu, ya da bilinen adıyla Halil Sezai, 16 Ağustos 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup, soyadını buradan almaktadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nden mezundur.

Cenk ve Duygu adında iki kardeşi daha bulunan Halil Sezai'nin ağabeyi Cenk Paracıkoğlu’da bir dönem mankenlik ve müzisyenlik yapmıştır. Kardeşi Duygu Paracıkoğlu ise oyuncudur.

İlk albümü Seni Beklerken'i müzikseverlerin beğenisine sunan Halil Sezai, aynı yıl vizyona giren İncir Reçeli filminde başrol oynayarak beyaz perdeye adım atım atmıştır. Serinin devam filmi olan 2014 yapımı İncir Reçeli 2’de de başrolde oynamış, 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlenmiştir.

2012 yılında Kral TV Müzik Ödüllerinde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' ödülünü alan Halil Sezai, Başak burcudur.

 

Halil Sezai kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler Halil Sezai
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.