Halil Sezai için ikinci kez gözaltı kararı!

67 yaşındaki kalp hastası komşusunu tekme tokat döven, öldürmekle tehdit eden Halil Sezai bir kez daha gözaltına alındı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yeni gelişmeye ilişkin yaptığı açıklamada olaya ilişkin görüntüler üzerine soruşturmanın genişletilmesi sebebiyle kolluğa Halil Sezai hakkında polise talimat verildiği ifade edildi. Olaya ilişkin yeni görüntülerde Halil Sezai'nin yaşlı komşusunu "Ezan mı okuyorsun" dedikten sonra küfür edip darp ettiği ortaya çıkmıştı...

Halil Sezai'nin yeniden gözaltına alınmasına ilişkin İstanbul Anadolu Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

"İstanbul ili Tuzla ilçesindeki bir villa sitesinde 15.09.2020 tarihinde Halil Sezai Paracıkoğlu’nun da aralarında bulunduğu bir grubun karıştığı kavgayla ilgili kolluğa ihbarda bulunulması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.

Soruşturma kapsamında olayın komşu villalardaki kişiler arasında yaşandığı belirlenmiş, tarafların karşılıklı beyanları alınmış ve kolluk ekibine “iddialar doğrultusunda delil toplanması ve akabinde Cumhuriyet Başsavcılığımıza bilgi verilmesi” yönünde talimat verilmiştir.

Mağdur H.M isimli kişi hakkındaki doktor raporunda basit tıbbı müdahale ile giderilebilir nitelikte hafif şekilde yaralanma olduğunun belirtilmesi üzerine şüpheliler serbest bırakılmıştır.

Devam eden araştırmalar kapsamında 16.09.2020 tarihinde kamuoyuna yansıyan ve sonradan soruşturma dosyasına giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda soruşturma genişletilmiş olup, şüpheli Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında Silahla Kasten Yaralama, Hakaret, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Tehdit suçlarından ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımızda hazır edilmesi yönünde kolluğa ek talimat verilmiştir.

Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve suç işleyen kişiler hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi için gerekli tüm işlemler titizlikle sürdürülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Halil Sezai için ikinci kez gözaltı kararı! ile ilgili etiketler Halil Sezai İstanbul Darp Anadolu Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.