Halil İbrahim Dervişoğlu sezon sonuna kadar Galatasaray'da

Galatasaray, Halil İbrahim Dervişoğlu transferini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Halil İbrahim transferi için İngiltere'nin Brentford Kulübü'ne herhangi bir ücret ödenmeyeceği, futbolcunun ise 3 milyon lira sabit ücret alacağı belirtildi.

Galatasaray, milli futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nu sezon konuna kadar kiraladığını açıkladı. Cuma günü İstanbul'a gelen 21 yaşındaki forvet Sarı-Kırmızılılar'a resmi imzayı attı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Halil İbrahim transferi için İngiltere'nin Brentford Kulübü'ne herhangi bir ücret ödenmeyeceği, futbolcunun ise 3 milyon lira sabit ücret alacağı belirtildi.

Sezona, Hollanda Ligi takımlarından Twente'ye kiralanarak başlayan Halil İbrahim 9 maçta forma giyip gol atamadı. Hollanda altyapılı futbolcu, geçen sezon devre arasında Sparta Rotterdam'dan 3 milyon euro bonservisle İngiliz kulübüne transfer edilmişti. Premier League'e yükselme mücadelesi veren Brentford kulübü, oyuncunun gelişimi için kiralama seçeneklerine sıcak bakıyordu.

Türk futbol kamuoyunun ismini, Marcao'dan tokat yediği haberiyle duyduğu genç futbolcu bu haberleri yalanlamıştı. Ümit Milli Takım ile Galatasaray arasında Florya'da oynanan bir hazırlık maçında Brezilyalı stoperin Halil İbrahim Dervişoğlu'nda tokat attığı iddia edilmiş ancak hem Ümit Milli Takım'ın hocası Tolunay Kafkas, hem de Fatih Terim olayı yalanlamıştı.

Halil İbrahim Dervişoğlu sezon sonuna kadar Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Halil İbrahim Dervişoğlu Brentford
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.