Halil Falyalı cinayetinde yeni görüntüler! Mustafa Söylemez, Sedat Peker'in adamıyla neden görüştü?

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasında emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında Kıbrıs'tan uçakla İstanbul'a indiği ve Bakırköy'de bulunan kahvaltı salonunda Sedat Peker'in akrabası ve adamı olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü öğrenildi. Öte yandan Mustafa Söylemez'in KKTC'den İstanbul Havalimanı'na geldiği anların fotoğrafları da yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Kıbrıs'ta işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında dün sulh ceza hakimliğine çıkarılan Mustafa Söylemez, Faysal Söylemez, Abdurrahim Çelik, Ender Yıldız ve Cengiz Şener tutuklandı. Ahmet Naim Memiş, Metin Süs ve Celal Birol ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PEKER'İN AKRABASI İLE GÖRÜŞTÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

"Söylemez Kardeşler" suç örgütü elebaşı Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında Kıbrıs'tan uçakla İstanbul'a indiği ve Bakırköy'de Sedat Peker'in akrabası ve adamı olduğu belirtilen Metin Süs'le görüştüğü öğrenildi.

Halil Falyalı cinayetinde yeni görüntüler! Mustafa Söylemez, Sedat Peker'in adamıyla neden görüştü?

Mustafa Söylemez'in ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez'i aramak için Süs'ten telefonunu istediği ve ağabeyini arayarak bilgi verdiği belirtildi. Olayın ardından ilk gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in avukatının, Metin Süs'ü arayarak bilgilendirdiği kaydedildi.

HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında KKTC'den İstanbul Havalimanı'na geldiği anların fotoğrafı ortaya çıktı. Havalimanı güvenlik kamerası görüntülerine göre, Söylemez'in 9 Şubat Çarşamba günü saat 07.00 sıralarında İstanbul'a geldiği anlaşılıyor. Söylemez daha sonra buradan taksi ile ayrılıyor.

Halil Falyalı cinayetinde yeni görüntüler! Mustafa Söylemez, Sedat Peker'in adamıyla neden görüştü? - Resim : 2

Halil Falyalı cinayetinde yeni görüntüler! Mustafa Söylemez, Sedat Peker'in adamıyla neden görüştü? ile ilgili etiketler KKTC cinayet Sedat Peker Halil Falyalı Mustafa Söylemez

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.