Halil Falyalı cinayetinde gözaltı sayısı 6'ya yükseldi

EGM, Halil Falyalı ve Murat Demirtaş isimli şahısların silahlı saldırı neticesinde öldürülmesi olayı ile ilgili, 3 şüpheli şahsın İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığını açıklamıştı. Falyalı’nın öldürüldüğü silahlı saldırıyla bağlantılı akşam saatlerinde Lefkoşa Ercan Havalimanında 2 kişi daha gözaltına alındı. Falyalı cinayetinde gözaltı sayısı 6’ya yükseldi.

KKTC'li kumarhane patronu Halil Falyalı, dün gece uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, koruma şoförü Murat Demirtaş da yaşamını yitirmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Çatalköy’de gerçekleştirilen Halil Falyalı ve Murat Demirtaş isimli şahısların silahlı saldırı neticesinde öldürülmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada; KKTC Kıbrıs Polis Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyon neticesinde olayla ilişkili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli şahsın İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığı bilgisi yer aldı.

KKTC'DE 2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Halil Falyalı’nın cinayeti ile ilgili gözaltılar devam ediyor. Sabah saatlerinde KKTC’de 1 kişinin gözaltına alınmasının ardından akşam saatlerinde Lefkoşa Ercan Havalimanında yurtdışına çıkış yapmaya çalışan 2 şüphelinin daha polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Falyalı cinayetiyle ilgili gözaltı sayısı 6’ya yükseldi.

 

 

 

 

 

 

 

Halil Falyalı cinayetinde gözaltı sayısı 6'ya yükseldi ile ilgili etiketler Halil Falyalı egm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.