Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'daki "aidiyet" problemi... Bonservisi alınmayacak!

Sarı kırmızılılar 2 sezon üst üste kiraladığı Halil Dervişoğlu için bir adım atmayacak. Galatasaray, Brentford kulübü ile bonservisi adına masaya oturmayıp sezon bitimi ile birlikte Halil ile vedalaşacak. Torrent’in de Rize maçı ile birlikte başlayacak süreçte Halil Dervişoğlu’na şans vermeyi düşünmediği belirtildi. Bu arada Halil ile birlikte sınıfta kalan bir diğer isim Ryan Babel oldu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcunun da ligde kalan bölümde forma giymesi zor...

Galatasaray'da krizin faturası futbolculara çıktı. Sarı-Kırmızılılar zorlu Göztepe deplasmanında 90+7 penaltısıyla 2-3 kazanırken 6 maçlık galibiyet hasretine son vermişti.

Maça ilk 11'de başlayan Halil Dervişoğlu ve Ryan Babel, oynadıkları kötü futbolun yanı sıra umursamaz tavırlarıyla da eleştirilerin hedefi olmuştu. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon başında 2. kez Brentford kulübünden kiralanan milli futbolcunun bonservisini almama kararı aldı. Ryan Babel'e ise kalan maçlarda forma verilemeyecek.

Hürriyet'in haberine göre; teknik direktör Domenec Torrent’in ilk 11’de şans vermesine karşın performansı yetersiz bulunan Halil saha içi performansının yanı sıra yüksek tansiyonda geçen maçta takımını sahiplenmediği ve Galatasaray adına büyük önem taşıyan maçta umursamaz tavırları ile hedefteki isim oldu.

TERİM'İN GÖZDESİYDİ...

Fatih Terim'in ısrarıyla bu sezon yeniden kiralanan 22 yaşındaki forvet, 21 Süper Lig maçında 3 gol, 1 asistlik katkı verdi. A Milli Takım'a kadar yükselen ve bonservisinin alınması beklenen Halil Dervişoğlu, yönetimin kararının değişmesine neden oldu.

Göztepe deplasmanında 3 puanı getiren penaltıda saha içinde, kulübede olan tüm futbolcular, personel ekibi heyecan, sevinçle tepki gösterirken Halil’in hareketsiz, suratı asık şekilde kulübede oturması da sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Özellikle G.Saray teknik heyeti ve yönetimi Halil Dervişoğlu’nun aidiyet duygusunun zayıfladığı ve yetersiz noktada olduğuna karar kıldı.  

Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray'daki "aidiyet" problemi... Bonservisi alınmayacak! ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.