Halil Dervişoğlu'nun bağlama performansı

Galatasaray'ın devre arasında İngiliz ekibi Brentford'dan kiraladığı milli forvet Halil İbrahim Dervişoğlu, bağlama performansıyla kulakların pasını sildi.

Genç futbolcunun babası Muzaffer Dervişoğlu'nun Instagram hikayelerinde paylaştığı görüntü kısa sürede sosyal medyaya yayıldı. Hem çalıp hem söyleyen Halil Dervişoğlu'nun sesinin de güzel olması dikkat çekti. Genç futbolcu İbrahim Tatlıses'in de söylediği

"Tabip sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere koyanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir saçlarını yol getir" türküsünü çalıp söylüyor.

Galatasaray taraftarları, Fatih Terim'in çok tuttuğu ismin tapusunun alınmasını istiyor. Henry Onyekuru'dan vazgeçen Sarı-Kırmızılılar, Halil için girişimlerini sürdürüyor.

Halil Dervişoğlu'nun bağlama performansı ile ilgili etiketler Galatasaray Halil Dervişoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.