Halil Dervişoğlu: Marcao bana tokat atmadı

Marcao'nun tokat attığı iddia edilen milli futbolcu Halil Dervişoğlu, konuya açıklık getirdi. Genç santrfor, "Her maçta olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi" dedi.

Galatasaray'ın dün Ümit Milli Takım'la Florya'da oynadığı hazırlık maçında Sarı-Kırmızılılar'ın Brezilyalı stoperi Marcao'nun milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti.

Genç futbolcu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulundu:

"Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her maçta olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olayın bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkileyemeyeceğini açıklamak isterim." 

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas yaşanan gerginlikten sonra takımı sahadan çekmiş ve maç 70. dakikada yarım kalmıştı. 

20 yaşındaki Hollanda doğumlu Halil Dervişoğlu, Twente'de kiralık olarak forma giyiyor. Dervişoğlu'nun bonservisi İngiltere'nin Brentford takımında...

Halil Dervişoğlu: Marcao bana tokat atmadı ile ilgili etiketler Marcao Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.