Haliç'te korkutan görüntü! Vatandaşlar "Kokudan duramıyoruz"

Sık sık kirliliği ile gündeme gelen Haliç’te kötü koku yerel halkın yine gündeminde. İstanbul’un kanayan yarası haline gelen Haliç yeniden karardı.

Haliç’in kirlilik meselesi bir türlü çözülemezken havadan çekilen görüntüler, kirliliği bir kez daha gözler önüne serdi. Suyun rengi kahverengine dönerken Haliç sahillerinde vatandaşların burunlarını tıkamadan gezmeleri neredeyse imkansız hale geldi.

HALİÇ’İ KÖTÜ KOKU SARDI

Yağmur sonrası halicin büyük bir kısmı kötü koku çevrede etkili oluyor. Konuyla alakalı açıklama yapan bir vatandaş “Haliç’i temizledik diyorlar ama görüntü ve koku hep aynı. Kokudan dolayı insanın dışarı çıkası gelmiyor. Hani İBB temizliyordu?” ifadelerini kullandı.

TEMİZ GÜNLERE DÖNECEĞİ GÜNLERİ BEKLİYORLAR

Havadan çekilen görüntülerde halicin durumu gözler önüne serildi. Sahil şeridi boyunca siyah bir tabaka ile kaplandığı görülüyor. Haliç tabanından balçık çekilmesi için yerleştirilen boruların etrafında ise çöp yığınları olduğu görüntülere yansıdı. Vatandaşlar ise halicin temiz günlerine döneceği günü bekliyor.

Haliç'te korkutan görüntü! Vatandaşlar "Kokudan duramıyoruz" ile ilgili etiketler İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.