Halı sahalar ne zaman açılacak?

Halı sahalar ne zaman açılacak sorusu araştırılıyor. Birçok futbol tutkununun özlemini çektiği halı sahalar ne zaman açılacak sizler için araştırdık. Getirilen yasaklar nedeni ve uygulamalardan sonra halı sahalar ne zaman açılacak detaylar haberimizde.

Halı sahalar ne zaman açılacak sorusu futbol severler tarafından merak ediliyor. Birçok kişinin hobi olarak halı sahalarda arkadaşları ile maçlar düzenlediği bilinmekte. İkinci virüs dalgası ile birlikte sinemalar, halı sahalar ve daha birçok sosyal aktivite ortamı kısıtlandı.

Türk erkekleri için bir tutku olan futbol maçları için halı sahalar ne zaman açılacak araştırdık.

Halı Sahalar Ne Zaman Açılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamasında vaka sayısının belli bir sayının altına inmesi durumunda kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını açıkladı.

Birçok kişinin merakla beklediği halı sahaların açılacağı tarihle ilgili henüz İçişleri Bakanlığı açıklama yapmadı.

Sağlık Bakanlığının vaka sayıları ile ilgili verileri takip edilmekte. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını için getirilen aşılara  "Aşı Uygulama Odası" oluşturulması hakkında il sağlık müdürlüklerine gönderilen yazı sonrası, İstanbul genelindeki kamu hastaneleri ve özel hastanelerde aşı odaları kurulmaya başlandı.

Halı sahalar ne zaman açılacak?

Virüs vakalarının azaltılması ve risk gurubunun korunması için Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Hastanelerde Aşı Uygulama Odası Oluşturulması Hakkında" adlı resmi yazı, 7 Ocak'ta 81 il sağlık müdürlüğüne gönderilmiştir.

Gönderilen yazıda, Kovid-19 salgını süreci boyunca, kamu, özel ve üniversitelere ait tüm hastaneler bünyesinde aşı yapılması için "Aşı Uygulama Odası" belirlenmesi, bu odaların acil servisten uzakta olması gerektiği belirtildi. Yine gönderilen yazıda, aşı uygulaması yapılacak tüm vatandaşların hastanelere randevu alarak gelmesi gerektiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı konuşmasında, Kovid-19 aşısının belirlenen sıralama ile perşembe veya cuma günü uygulanmaya başlaması planlandığını söyledi.

Bu kapsamda aşı için Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde de "Aşı Uygulama Odası" hazırlıkları şimdiden tamamlandı.

Halı sahalar ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler Halı sahalar ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.