Halı sahalar hangi şehirlerde açılacak? İşte halı sahaların açılma tarihi...

Halı sahalar hangi şehirlerde açılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kontrollü normalleşme adımlarını açıkladı. Koronavirüs salgını sonrası kapanan Halı sahalar 1 Mart kararları sonrası ne zaman açıklanacak sorusu merak ediliyordu. Peki halı sahalar ne zaman açılacak?

Futbolseverlerin merakla beklediği Halı sahalar ne zaman açılacak sorusunun yanıtını Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mart kabine toplantısı sonrası açıkladı. Peki hangi şehirlerde halı sahalar açılacak? Açılış tarihi ne zaman?

HALI SAHALAR HANGİ ŞEHİRLERDE AÇILIYOR?

Risk gurplarına göre 4 kategoriye ayrılan illerde halı sahalar da açık olacak mı? Ne zaman açılacak?

Halı sahalarda kontrollü normalleşme: Halı sahalar ne zaman ve hangi şehirlerde açılacak

İŞTE HALI SAHALARIN AÇILACAĞI ŞEHİRLER

Düşük riskli iller (Mavi):

Uşak, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Hakkari, Siirt, Batman, Diyarbakır, Bitlis, Van, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır.

Orta riskli iller (Sarı):

Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bursa, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars.

 

Halı sahalar hangi şehirlerde açılacak? İşte halı sahaların açılma tarihi... ile ilgili etiketler Koronavirüs Halı sahalar ne zaman açılacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.