Halı sahalar açık mı? İşte son gelişme!

Halı sahalar açık mı, ne zaman açılacak merak ediliyor. Uzun bir süredir uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşlar Halı sahalar açık mı, ne zaman açılacak sorusuna yanıt arıyor. İşte son gelişmeler..

Halı sahalar açık mı, ne zaman açılacak merak ediliyor. Kovid-19 ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığınca açıklanan genelge ile faaliyetlerine geçici süre ara verilen halı sahaların, spor tutkunlarına kapılarını açacağı gün için tarih araştırmaları
son günlerde hız kazandı.

HALI SAHALAR AÇIK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada vaka sayısının belli bir sayının altına inmesiyle kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını duyurdu.

Halı sahaların açılacağı tarihle ilgili henüz İçişleri Bakanlığı ya da İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama gelmedi.

Halı sahalar kapalı mı? Halı saha maçları yasaklandı mı? - GÜNCEL Haberleri

KAFELER, RESTORANLAR VE LOKANTALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Kasım ayı itibarıyla, yüksek korona vaka artışı sebebiyle sadece paket servis yapmak üzere geçici süre kapatılan kafelerin açılacağı tarihe ilişkin Bakanlık'tan veya herhangi bir resmi kurumdan açıklama gelmedi.

 

 

 

Halı sahalar açık mı? İşte son gelişme! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs halı sahalar açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.