Halı sahalar açık mı? 1 Haziran halı sahalar açılıyor mu?

Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde Kabine toplantısının hemen ardından 1 Haziran Salı gününden itibaren halı sahalar açık mı sorusuna yanıt aranacak. Kademeli normalleşme döneminde yasaklanan halı sahaların yeniden açılması gündemde. Peki, yarın 1 Haziran halı sahalar açılıyor mu?

Cumhurbaşkanı kabine toplantısı 31 Mayıs Pazartesi gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında resmen toplanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması beklenen toplantıda son olarak koronavirüs vakaları konusunda kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor. Bununla beraber vatandaşların da merakla beklediği halı sahalar ne zaman açılıyor sorusunun yanıt bulması tahmin ediliyor.

Türkiye'de 29 Nisan akşamı başlayan tam kapanma dönemi 17 Mayıs tarihinde sona ermiş ve hemen ardından kademeli normalleşme dönemine girilmişti. "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelgenin son tarihi ise 1 Haziran Salı gününde saat 05.00’a kadar uygulanacağı belirtilmişti.

1 Haziran Halı Sahalar Açık Mı?

Nargile salonları, sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, internet kafeler, bilardo salonları, halı saha, yüzme havuzu ve spor salonları, hamam, sauna ve masaj salonları, lunaparklar ve tematik parklar 17 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kapalı kalmaya devam etti.

Normalleşmenin ikinci aşamasında AVM’ler, berberler, kuaförler, spor salonları ile halı sahaların da açılması planlanıyor.

Toplantının ardından 1 Haziran itibarıyla uygulanması planlanan kademeli normalleşme planının da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Halı sahalar açık mı? 1 Haziran halı sahalar açılıyor mu? ile ilgili etiketler Halı sahalar Kademeli normalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.