Halı sahada yasak ölüm getiriyordu

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında temaslı sporları içeren tesislerin kapatılacağı yer alan genelgeye rağmen Sakarya’da açık olan halı sahada maç yapıldı. Maç esnasında kalp krizi geçiren eski Hendekspor başkanı Saadettin Meraklı hastaneye kaldırıldı.

Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre kapalı kalan halı sahalar, normalleşme dönemi kapsamında 1 Haziran tarihiyle beraber tekrar açılmıştı. Daha sonrasında ise yayınlanan yeni bir genelge ile temaslı sporları içeren tesislerin kapatılacağı belirtilmişti.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir halı sahaya arkadaşlarıyla birlikte gelen Saadettin Meraklı maç yaptığı esnada fenalaştı. Yasak olmasına rağmen gittiği halı sahada kalp krizi geçiren Saadettin Meraklı'ya ilk müdahaleyi yapan arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Meraklı'nın tedavisi sürüyor.

Öte yandan Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken halı sahanın işletmecisi ile maç yapanlar hakkında İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uyulmadığı gerekçesiyle işlem yapılacak. 

İHA

 

Halı sahada yasak ölüm getiriyordu ile ilgili etiketler Sakarya Kalp Krizi Koronavirüs halı saha halı saha maçı kalp krizi geçirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.