Halep'e giden en önemli yolu ele geçirdiler

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bağlı birliklerin, Halep vilayetinde muhaliflerin elinde bulunan bölgeleri ablukaya aldığı bildirildi.

Suriye’de Esad birlikleri muhaliflerin elindeki Halep’e giden son önemli sevkiyat yolunu da ele geçirdi.


YOL ATEŞ ALTINA ALINDI

Suriye ordusu ve Esad yanlısı milislerin, muhaliflerin Halep'e giden son sevkiyat yoluna önemli ölçüde yaklaştığı ve Türkiye ile bağlantıyı sağlayan Castello Yolunu ateşe tuttuğu bildiriliyor.

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, hükümet birlikleri ile aralarında El Kaide bağlantılı Nusra'nın da bulunduğu muhalif gruplar arasında şiddetli çatışmaların sürdüğünü bildirdi. Muhalif grupların Halep'e takviye gönderdiği belirtiliyor.

ATEŞKES NUSRA VE IŞİD'İ KAPSAMIYOR

Suriye rejimi bayram nedeniyle çarşamba günü üç günlük ateşkes ilan etmiş, Esad'a bağlı özel birlikler Rus hava kuvvetlerinin desteğinde Halep'te taarruza geçmişti. Ateşkesin IŞİD ve Nusra'yı kapsamadığı açıklanmıştı.

Halep'e giden en önemli yolu ele geçirdiler ile ilgili etiketler Suriye Beşar Esad Halep Suriye ordusu Esad Suriye İnsan Hakları Gözlemevi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.