Hale Soygazi'nin eşi Murat Belge eski eşine ödediği nafakanın iptali için dava açtı

71 yaşındaki usta oyuncu Hale Soygazi ile 2006 yılında hayatını birleştiren akademisyen ve yazar Murat Belge, 1997 yılında boşandığı eski eşi Mahmure Taciser Ulaş’a ödediği aylık bin 400 dolarlık nafaka ücretinin kaldırılması için harekete geçti. Mahkemeye başvuran Murat Belge, ''Her ay bin 400 dolar nafaka ödüyorum ama artık yaşlandım'' dedi.

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda rol alan Türk sinemasının usta isimlerinden Hale Soygazi’nin 2006'de hayatını birleştirdiği akademisyen eşi Murat Belge, 1997'de evliliğini sonlandırdığı eşine ödediği nafakanın kaldırılması için dava açtı.

Belge, konu ile ilgili “25 yıldır her ay bin 400 dolar nafaka ödüyorum ama artık yaşlandım. Nafakanın kaldırılmasını aksi halde TL’ye çevrilip makul bir fiyat üzerinden ödeme yapılmasını talep ediyorum’’ dedi.

Hale Soygazi'nin eşi Murat Belge eski eşine ödediği nafakanın iptali için dava açtı

AYLIK 400 DOLAR ÖDÜYOR

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Sinema sanatçısı Hale Soygaz 2006 yılında akademisyen ve yazar Murat Belge ile evlendi. Murat Belge, 1997 yılında boşandığı eski Mahmure Taciser Ulaş'a aylık bin 400 dolar nafaka ödemeye devam ediyor. Nafakanın kaldırılmasını isteyen Belge, tekrardan mahkemeye başvurdu.

 

Hale Soygazi'nin eşi Murat Belge eski eşine ödediği nafakanın iptali için dava açtı ile ilgili etiketler Hale Soygazi mahkeme dava Mahmure Taciser Ulaş Murat Belge nafaka ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.