Haldun Dormen 94'ncü yaşına dans ederek girdi! İşte usta oyuncunun eğlenceli o anları

Haldun Dorman, 94. yaşını kutladı. Usta oyuncu doğum gününe özel düzenlenen partide doyasıya dans etti. Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'in gençlere taş çıkartarak dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haldun Dormen'in, Beyoğlu’nda bir mekanda kendi akademisinin öğrencileri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde doyasıya eğlendiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Usta oyuncu yeni yaşını dans ederek kutladı.

 Haldun Dormen 94'ncü yaşına dans ederek girdi! İşte usta oyuncunun eğlenceli o anları

Dormen Akademi öğrencileri, Haldun Dormen için Beyoğlu'ndaki bir mekanda sürpriz kutlama yaptı. Partide eğlenceli anlar yaşayan usta tiyatrocunun enerjisi adeta gençlere taş çıkarttı.

YENİ YAŞINI DANS EDEREK KUTLADI

Haldun Dormen'in doğum günü partisindeki eğlenceli anlarını gelini Ayşe Arman, Instagram'dan paylaştı. Gecedeki eğlenceli anları paylaşan Arman, "Büyük usta Haldun Dormen'in doğum günü için Dormen Akademi'deki öğrencileri sürpriz bir doğum günü düzenlemiş. Ah inanılmazlar! Ama en inanılmazı Haldun Dormen. Yaş yok bu dünyada! 94 de neymiş. Öğrenciler ateş topu. Haldun Dormen de öyle! Enerji esastır. Sen kendini hangi yaşta hissediyorsan o yaştasın" ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen 94'ncü yaşına dans ederek girdi! İşte usta oyuncunun eğlenceli o anları - Resim : 2

''GENÇLER BENİ ÜMİTLENDİRİYOR''

Sürpriz doğum günü partisinde konuşan usta oyuncu, “Arkadaşlarım ve talebelerimin sürprizi oldu bugün. Çok mutlu ettiler beni. Hatırlanmak çok güzel” dedi. Tiyatro ve dizi oyuncularından çok memnun olduğunu belirten Dormen, “Yeni jenerasyon çok çalışkan ve başarılılar. Çağ değişiyor, eskiyle yeninin kıyaslanması doğru değil. Ama gençler beni ümitlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen 94'ncü yaşına dans ederek girdi! İşte usta oyuncunun eğlenceli o anları ile ilgili etiketler Haldun Dormen Ayşe Arman Sosyal Medya Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.