Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışmıştı... Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Aşk hayatıyla adından sıkça söz ettiren 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 8 ay aşk yaşadığı ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile anılmıştı. Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı isim ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya'nın yeni aşkının, eski sevgilisi Çatay Ulusoy ile yakın dost olması ise dikkat çekti.

Cem Yılmaz ile 8 ay aşk yaşadıktan sonra birlikte görüntülendiği iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddasıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya sonunda aradığı mutluluğu buldu. Sarıkaya'nın aşk yaşadığı isim bakın kim çıktı...


Emirgan'da bulunan bir eğlence mekanının işletmecisi Umut Evirgen'in güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.


TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN VE MELİSA ŞENOLSUN İLE AŞK YAŞAMIŞTI...

Oyuncu Tuba Büyüküstün'le uzun bir süre aşk yaşayan ardından gönlünü genç oyuncu Melisa Şenolsun'a kaptıran Umut Evirgen ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışmıştı... Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi bakın kim


GÖZLERDEN UZAK İLİŞKİ

Milliyet'in haberine göre; Şenolsun ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız noktalayan ünlü işletmecinin gönlünü bu sefer Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı öne sürüldü. 31 yaşındaki Umut Evirgen'in Emirgan'da sahibi olduğu mekanda bir araya gelen ikili, aşklarını gözden uzak yaşıyor.


SERENAY'A ARACINI YOLLADI

Ayrıca Evirgen'in, geçtiğimiz günlerde şoförü Baltalimanı'nda kaza yapan Serenay Sarıkaya'ya kendi aracını gönderdiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun şoförü birkaç gün önce, Sarıkaya'yı almaya giderken Etiler Baltalimanı yolu üzerinde kaza yapmıştı. Lüks araçta yüklü miktarda hasar oluşmuştu.


ESKİ SEVGİLİSİYLE YENİ SEVGİLİSİ ARKADAŞ

İşletmeci ve yönetmenin, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'la da yakın arkadaş olması bir diğer dikkat çeken detay oldu.

Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışmıştı... Serenay Sarıkaya'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Umut Evirgen Tuba Büyüküstün Melisa Şenolsun Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.