Hala anlamadınız mı! FETÖ'nün 'uğurlu el'i Talha'nın plakası bile FG... ÖZEL

"Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı, 'tarihçi' Talha Uğurluel son dönemde katıldığı televizyon programları ile adından söz ettiriyor. Peki aslında kim bu Talha Uğurluel? Maskesini SuperHaber indiriyor!..

Özellikle Kudüs ve diğer İslam şehirleri üzerine hurafelerle zenginleştirdiği yorumları ile ilgi çekmeye çalışan Talha Uğurluer, TRT ve Habertürk başta olmak üzere birçok televizyon programında 'tarihçi' sıfatıyla saatlerce ağırlanıyor.

011220161553419977667_3.jpg

Diyanet'in radyosunda program yapan, TRT için çeşitli belgesel projelerinde yer alan, çok izlenen bazı haber televizyonlarında sık sık konuk olarak ağırlanan Talha Uğurluel'in gerçek yüzünü ise kullandığı otomobilin plakası ele veriyor.

Daha önce Pelin Çift, Cansu Canan Özgen gibi önemli televizyoncuların programlarına katılarak popülarite elde eden, TRT'de radyo programı yaparak saygınlık kazanan Talha Uğurluel, uzun yıllar FETÖ'nün yayın organlarında çalıştı, yayınevlerinde de kitapları çıktı. Yani FETÖ ile yakın temas içinde olduğu bir sır değil.

011220161554159970220_3.jpg

Ancak Talha Uğurluel, buna karşın başta Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere devlet kurumlarıyla yıllık anlaşmalar yaparak milyonlarca lira kazanıyor.

Talha Uğurluel, Diyanet Radyo'da da kadim İslam şehirlerin anlatıldığı 'İslam Şehirleri' programını hazırlıyor.

Uğurluel, milyonlarca liralık bütçelerle hazırlanan bu programları da FETÖ'cülerin sıklıkla kullandığı "gizlenme" yöntemiyle yapmıyor.

FETÖ'cü olduğunu kullandığı otomobilin plakası ile de açık açık vurgulayarak, örgüte bağlılığının altını çiziyor.

Superhaber, FETÖ ile yakın bağlantısı olduğu öteden beri bilinen Talha Uğurluel'i yakından takip etmeye devam ediyor.

SuperHaber

011220161553599972526_3.jpg

Hala anlamadınız mı! FETÖ'nün 'uğurlu el'i Talha'nın plakası bile FG... ÖZEL ile ilgili etiketler Talha Uğurluel FETÖ cansu canan pelin çift
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.