Hakurk'ta artık Türk bayrağı dalgalanıyor!

Kuzey Irak'ta bugüne kadar görülmemiş bir harekat gerçekleştiren Mehmetçik, Hakurk'ta güvenliği sağlayarak bölgeye Türk bayrağını dikti.

Mehmetçik, K. Irak'ta 40 kilometre derinliğe girdi. PKK elebaşıları toplantı halindeyken vuruldu.

Hakurk'ta artık Türk bayrağı dalgalanıyor!

Yakın zamana kadar PKK'lı hainlerin cirit attığı Hakurk ve Bradost vadilerini tamamen temizledi. Mehmetçik, PKK için önem arz eden ve Türkiye'ye sızmaların yapıldığı Bradost ve Barazgir'de de kontrolü ele aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'de toplantı halindeki teröristler vuruldu" açıklaması yaparken, PKK elebaşlarının bir araya gelerek toplantı yaptıkları 400 kişi kapasiteli Surede Kampı'ndaki barınağın akıllı mühimmatla vurulduğu ortaya çıktı.

Hakurk'ta artık Türk bayrağı dalgalanıyor! - Resim : 2

Bölgede güvenliği sağlayan Mehmetçik hakim tepelere üs bölgeleri kurup Türk bayrağı çekti.

Hakurk'ta artık Türk bayrağı dalgalanıyor! - Resim : 3

Kandil'e açılan bölgelerde kalıcı üsler kuran Mehmetçik Hakurk Vadisini tamamen teröristlerden temizledi. Bölgede kalıcı üs ve gözetleme alanları oluşturuldu ve alana Türk bayrağı dikildi.

 

 

 

Hakurk'ta artık Türk bayrağı dalgalanıyor! ile ilgili etiketler Hakurk Türk bayrağı Kandil PKK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.