Hakmar'dan Arçelik bulaşık makinesi kampanyası

Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyası gündem oldu. Hakmar marketlerinde yapılan Finish alışverişleriniz sayesinde katılabileceğiniz Arçelik bulaşık makinesi kampanyasını araştırdık. İşte, Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyası

Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyası merak ediliyor. Uygun fiyatları ile vatandaşların sevdiği Hakmar marketlerinin başlattığı büyük çekiliş kampanyası çok konuşulacak. Sizler için Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyasını araştırdık. Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyasına nasıl katılınır? Katılım koşulları neler?

Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyasına nasıl katılınır?

Hakmar marketlerinde 20 Şubat Cuma gününden itibaren başlayacak ve 15 Mart 2021 tarihine kadar katılım sağlanabilecek. Finish ve Hakmar marketlerinin ortaklığında hazırlanan A++ Arçelik bulaşık makinesi kampanyasında tam 80 adet bulaşık makinesi çekiliş ile dağıtılacak.

Hakmar Arçelik bulaşık makinesi kampanyasına nasıl katılınır?

Hakmar Arçelik bulaşık makinesi katılım koşulları neler?

Arçelik bulaşık makinesine çekilişine katılmak için Hakmar marketlerinden yapacağınız Finish marka bulaşık makinesi temizleyici ürünlerden çekiliş katılım tarihleri arasında 60 TL ve üzeri alışveriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Uygun fiyatları ve kampanyaları ile Hakmar marketlerinde büyük çekiliş zamanı başladı. 80 adet Arçelik A++ bulaşık makinesinden bir tanesini kazanmak için Finish bulaşık makinesi ürünleri sizleri beklemekte.

Hakmar'dan Arçelik bulaşık makinesi kampanyası ile ilgili etiketler Hakmar Marketleri Arçelik Bulaşık makinesi Finish aktüel ürünler katalog beyaz eşya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.