Hakkında yakalama kararı olan Vali Yardımcısı gözaltında!

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve daha önce görevden uzaklaştırılan İzmir Vali Yardımcısı İlhan, İzmir Adliyesinde gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada daha önce görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan İlhan, İzmir Adliyesine gelişinde polis tarafından gözaltına alındı. İlhan, İzmir Adliyesi Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında daha önce görevden uzaklaştırılan İzmir Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ile Menderes Kaymakamı Ahmet Ufuk Hasçakal gözaltına alınmış, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakılmışlardı.

Hakkında yakalama kararı olan Vali Yardımcısı gözaltında! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.