Hakkında hapis istemiyle dava açılan Selin Ciğerci hakim karşısına çıktı

9 Eylül'de tek celsede boşandığı eski eşi Gökhan Çıra'ya sosyal medyadan mesaj gönderen kadının üzerine yürüyen Selin Ciğerci'ye hakaret ve tehdit gerekçesiyle 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Selin Ciğerci hakim karşısında savunmasını verdi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Özlem Parlu'nun sosyal medyadan tanıdığı Gökhan Çıra'ya mesajlar atması üzerine Selin Ciğerci'nin sosyal medyadan Parlu'yu takibe aldığı ve 24 Eylül 2019 tarihinde bir mekanda Parlu'ya, "Herkes şimdi bana baksın kocalarınıza sahip çıkın bu kadın milletin kocalarına yazan o… teki, amacım onu rezil etmek, bunları çekip paylaşın" şeklinde sözler söylediği anlatılmıştı.

 

DAVA AÇILDI

İddianamede Ciğerci'nin bu sözlerinin ardından Parlu'nun üzerine mekandan ele geçirdiği ahşap aksesuarları attığı ve mekan sahibinin araya girdiği söylenmişti. Ciğerci hakkında "silahla kasten yaralamaya teşebbüs", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından 9 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Hakkında hapis istemiyle dava açılan Selin Ciğerci hakim karşısın çıktı

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlayan yargılamaya sanık sıfatında yer alan Selin Ciğerci katılım sağladı.

 

SELİN CİĞERCİ KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU: "ONU SADECE REZİL ETMEK İSTEDİM"

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Ciğerci hakim karşısında savunmasını yaptı. Savunmasında, "O dönem Gökhan yaklaşık 7 yıllık sevgilimdi ve nişanlıydık. Müşteki daha önceden tacize varacak şekilde mesajlar atıyordu. Ayrıca bu mesajlarda Gökhan'a benim için "Sana yakıştıramadım" demişti. Kendisi davet edilmediği yerlere sırf bizi görmek için geliyordu. Olay günü mekanda gördüm. Sürekli bizi takip etmesi nedeniyle onu sadece rezil etmek istedim. Hiçbir şey fırlatmadım, tehdit etmedim, temasta bulunmadım sadece bağırdım. Suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Duruşma çıkışında Selin Ciğerci soruları yanıtsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

Hakkında hapis istemiyle dava açılan Selin Ciğerci hakim karşısına çıktı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci mahkeme dava gökhan çıra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Özlem Parlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.