Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Güllü'yü isyan ettirdi

Gerçek adı Gül Tut olan Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, Star TV'de yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen şarkıcı, iki ay önce hakkında çıkan 'öldü' iddialarına isyan etti.

Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah programında konuk olan 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından Güllü, yeni imajıyla dikkat çekti. 47 yaşındaki şarkıcı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başından geçen bir olayı anlatan Güllü şöyle konuştu; ''İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi?' dedi.''

EVLİLİK KONUSUNU KAPATTI

Yaptığı hiçbir şeyden pişman olmadığını dile getiren ve 'iyi ki de yapmışım' diyen ünlü şarkıcı, Alişan'ın sorusu üzerine evlilik defterini kapattığını açıkladı.

Özel hayatıyla ilgili açıklama yapan Güllü, "Evlilik, aşk benden uzak olsun. Almayayım, alana da mani olmayayım. Ben kapadım o defterleri" ifadelerini kullandı.

Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Güllü'yü isyan ettirdi

Katıldığı programda şarkılar söyleyen Güllü, yeni tarzıyla dikkat çekti. 90'lı yıllara damga vuran sanatçı, Afrika örgüsü yaptırdığını söyledi.

Uzun yıllar kilolarıyla başı dertte olan Güllü, 2017'de tüp mide ameliyatı olmuştu. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı, değişimiyle herkesi şaşırtmıştı.

 

Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Güllü'yü isyan ettirdi ile ilgili etiketler Gül Tut güllü şarkıcı Güllü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.